Vind alle vragen over gear hieronder!

Is het binnen de garantieperiode van zes maanden gebeurd? Zo ja, neem dan hier contact met ons op. We zorgen ervoor dat je jouw nieuwe gear ontvangt zodat je zo snel mogelijk weer de weg op kan.Veiligheid eerst! De gear die je gebruikt om orders te bezorgen moeten aan de veiligheids- en kwaliteitsstandaarden van Deliveroo voldoen. Deze kan je lezen in onze overeenkomst. Heb je geen gear tot je beschikking, dan is er een mogelijkheid om deze gear in onze webshop Shopify te bestellen. Wij bieden vaak grote kortingen aan voor onze Deliveroo gear! Je kan deze basic items (backpack, thermal bag en jas) met korting bestellen door de code te gebruiken die je in je mailbox ontvangen hebt op het moment dat je tijdens het inschrijfproces bij de stap beland bent om je gear te bestellen.

Let op: als je je gear bestelt, kijk dan goed of je het juiste adres invult en of het correct gespeld is. Na de bestelling ontvang je een Track&Trace code die je kunt volgen.Je bent niet verplicht om gear van Deliveroo te bestellen, maar het moet wel voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsstandaarden van Deliveroo. Je kunt via het Contact Formulier contact met ons opnemen om dit te laten checken. We raden je aan om op zijn minst een backpack, thermal bag en jas met reflecterende elementen te gebruiken tijdens je bezorgingen om er zeker van te zijn dat je veilig de weg op gaat.De gear is helemaal van jou, je mag zelf kiezen wat je ermee doet.Geen probleem, neem contact met ons op via het Contact Formulier. Vergeet niet de volgende informatie te verstrekken:

  • Jouw order nummer
  • Het item dat je wil ruilen
  • In welke maat wil je het item hebben?