Kun je het antwoord op je vraag niet vinden? E-mail [email protected] en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Voor elke bezorging die je doet ontvang je een fee gebaseerd op de afstand van de order. Vind hier alle informatie over de distance fee.

Daarnaast kan je ook fooi krijgen via de app of cash aan de deur.Elke twee weken ontvang je standaard op de dinsdag je factuur. Dit betekent dat je uiterlijk op de dag erna je geld ontvangt. De factuur omvat alle gewerkte uren vanaf de maandag twee weken ervoor tot de zondag (twee dagen voor factuurdatum): een totaal van 14 dagen.
=> De maandag vóór de factuurdag, wordt alweer meegenomen met de volgende betalingsperiode.

 Nee, er zal een factuur vanuit jouw naam naar je verstuurd worden met het aantal gewerkte uren en bezorgde orders, inclusief BTW, zoals overeengekomen in de overeenkomst. Om jouw betalingen te ontvangen hebben we jouw KvK-nummer, adres, IBAN en BTW-nummer nodig.
De factuur kun je twee keer per maand in je mailbox verwachten: altijd op een dinsdag.