Smart Swipes

Smart Swipes

Scroll down for English

Goed nieuws! We hebben een nieuwe feature in de app ontwikkeld om het werk met Deliveroo nog makkelijker te maken. Op dit moment is het zo dat je bij elke order die je doet, je op een aantal momenten ‘confirmed’ swipet om aan te duiden wat de status van de order is. Dit houdt de klant op de hoogte van de status van de order.

Vanaf vandaag zal de Rider App automatisch elke stap updaten als je dichter bij het restaurant of de klant bent. Je hoeft dus niet meer ‘confirmed’ te swipen, maar alleen ‘arrived’ als je op locatie bent aangekomen.

De Rider App wordt hierdoor makkelijker in gebruik wanneer je onderweg bent, en zorgt voor een nog nauwkeurigere order status naar de klant toe.

Laat de app het verkeerde adres van de klant zien?
Je kunt ons ook een handje helpen met het verbeteren van de exacte locatie van de klant, door bovenin het scherm te klikken op de ‘help’ button en de locatie van de klant manueel aan te passen.

——————————

Great news! We’ve developed a new feature in the app to make your work with Deliveroo easier. At this moment, you swipe at every stage of a delivery. This updates the customer about the progress of their food. To make this easier for you, we’re streamlining how you progress each delivery in-app.

From today, your app will automatically update each stage as you get close to the restaurant and to the customer. There is no more ‘confirmed’ stage – just swipe ‘arrived’ when you get to each location.

This change makes the app easier to use when you’re on the move, and also improves the accuracy of the information customers receive about their delivery.

The updated order screen shows you the full delivery journey before you choose to accept. But if you don’t want the order – just reject it at this stage and we’ll offer it to another rider.

App showing you the wrong customer location?
You can also help us improve our location accuracy by clicking the help button at the top of the screen and manually update the entrance location.