6 maanden GRATIS hulp bij je boekhouding met Tellow!

We begrijpen heel goed dat het doen van je boekhouding niet je favoriete bezigheid is. BTW, declaraties, aangiftes, help! Je administratie kost veel tijd en je hebt vast wel wat leukers te doen.

Helaas zijn deze tijdrovende bezigheden wel heel erg belangrijk als je werkt als freelancer. Tellow wilt dit zo makkelijk mogelijk voor je maken, daarom stellen we je graag even voor aan Tellow.

Tellow?

Tellow is een tool die jouw boekhouding automatiseert. Hoe?
Tellow zet elk kwartaal de btw-aangifte voor je klaar. Geüploade bonnen en facturen worden direct toegevoegd aan je btw-overzicht. Op deze manier staat jouw aangifte real-time klaar om ingediend te worden.
Tellow is gekoppeld aan je bankrekening. Hierdoor krijg je meteen een notificatie op het moment dat je factuur betaald is of juist een herinnering dat een factuur nog niet betaald is. Moet je actie ondernemen? Geen zorgen! Tellow vertelt je precies wanneer je wat moet doen.
Bonnen overtikken doet Tellow voortaan voor jou. Heb je kosten gemaakt met bijvoorbeeld een fietsreparatie? Na betaling ontvang je een melding en scan je direct je bon. Tellow herkent de prijs, datum en BTW en zorgt gelijk dat alles opgeslagen wordt.

Tellow biedt aan alle Deliveroo riders 6 maanden GRATIS gebruik! Na deze periode ben je vrij om te kiezen of je door wilt gaan met het gebruik van de app. Tellow kan je hierover nader adviseren. Dus wil je gemakkelijk je boekhouding managen en jezelf veel tijd en moeite sparen? Schrijf je dan nu hier in!

Voor meer vragen ga naar: www.tellow.nl/support

 

  • ABN AMRO
  • Bunq
  • ING
  • Knab
  • Rabobank
  • SNS
  • Triodos


Zes maanden na de activering van je account krijg je automatisch bericht van Tellow met de vraag of je over wilt stappen naar een betaald lidmaatschap. Wil je dit niet, dan wordt je account automatisch gedeactiveerd. Is Tellow je zo goed bevallen en wil je je account behouden? Dan betaal je aan Tellow een fee en is je account maandelijks opzegbaar. Tellow kan je hierover nader informeren.Na het beëindigen van de overeenkomst worden de door jou ingevoerde gegevens dertien maanden bewaard. Het is gedurende deze periode mogelijk om alle data zelf over te zetten naar een andere gegevensdrager (bijvoorbeeld een harde schijf of in de cloud).Wij zijn super benieuwd wat jij van de huidige Rider Deals vindt en of er iets is wat je mist. Laat hier je feedback achter door deze korte survey in te vullen. Bedankt!