Veilig de weg op met WingLights!

Richting aangeven terwijl je op de fiets zit kan best moeilijk zijn, zeker met een tas vol lekkers op je rug. En omkijken om te zien wat er achter je gebeurt? Beide belangrijk, maar tricky. Wij vinden veiligheid in het verkeer heel belangrijk, dus:

Meet: WingLights! Met WingLights laat je, naast het uitsteken van je hand, andere weggebruikers duidelijk weten wanneer je afslaat. Winglights zijn LED lampen die je aan je stuur kunt vastmaken en waarbij je, net als in de auto, richting aan kunt geven. WingLights zijn licht, waterproof, shockproof en gaan lang mee.

Maar dat is nog niet alles! Vind jij het ook lastig om te zien wat er achter je gebeurt terwijl je aan het rijden bent? Met RearViz kun je heuze spiegeltjes op je stuur monteren. Zo kun je makkelijk zien wat er om je heen gebeurt!

Hebben? Dat kan! Als Deliveroo Rider krijg jij namelijk 50% korting op de Cycl website! Gebruik code ‘Deliveroo‘ bij checkout en de korting is van jou.

 

Ride Safe!

 

Terms & Conditions