FAQ Gear

Safety first! De gear die je gebruikt om orders te bezorgen moeten aan de veiligheids- en kwaliteitsstandaarden van Deliveroo voldoen. Deze kan je lezen in onze overeenkomst. Heb je geen gear tot je beschikking, dan is er een mogelijkheid om deze gear in onze webshop Shopify te bestellen. Wij bieden vaak grote kortingen aan voor onze Deliveroo gear!

Let op: als je je gear bestelt, kijk dan goed of je het juiste adres invult en of het correct gespeld is. Na de bestelling ontvang je een Track&Trace code die je kunt volgen.Je bent niet verplicht om gear van Deliveroo te bestellen, maar het moet wel voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsstandaarden van Deliveroo. Je kunt via het Contact Formulier contact met ons opnemen om dit te laten checken. We raden je aan om op zijn minst een backpack, thermal bag en jas met reflecterende elementen te gebruiken tijdens je bezorgingen om er zeker van te zijn dat je veilig de weg op gaat.Is het binnen de garantieperiode van zes maanden gebeurd? Zo ja, neem dan hier contact met ons op. We zorgen ervoor dat je jouw nieuwe gear ontvangt zodat je zo snel mogelijk weer de weg op kan. Zo niet, dan kan je via deze link je nieuwe gear bestellen.Geen paniek! Je kan eerst je Track & Trace code checken om te zien waar jouw order is en je kan je buren vragen of zij het misschien in ontvangst hebben genomen.

Nog steeds je order niet gevonden? Neem dan contact met ons op via het Contact Formulier.Geen paniek! Neem contact met ons op via het Contact Formulier.De gear is helemaal van jou, je mag zelf kiezen wat je ermee doet.Geen probleem, neem contact met ons op via het Contact Formulier. Vergeet niet de volgende informatie te verstrekken:

  • Jouw order nummer
  • Het item dat je wil ruilen
  • In welke maat wil je het item hebben?


Je mag zelf bepalen welke rugzak je gebruikt tijdens het bezorgen, als deze maar aan de vereisten van voedsel- en verkeersveiligheid voldoet. Het gewicht van de tas zal natuurlijk verschillen per order, maar we streven ernaar om de rugzakken niet zwaarder dan 12 KG te laten wegen. De tas weegt van zichzelf 1,96 KG.Ben je al rider en wil je nieuwe of extra gear bestellen? Neem hier een kijkje in onze webshop!