Vereisten voor (voedsel)veiligheid

Let op dat het verplicht is om tijdens het bezorgen op zijn minst een rugzak, thermotas en jas met reflecterende elementen te gebruiken tijdens je bezorgingen om er zeker van te zijn dat je veilig de weg op gaat. Deze uitrusting hoeft niet perse van Deliveroo te zijn.

Reflecterende jassen: moeten gemaakt zijn van reflecterend materiaal die de herkenbare punten van het lichaam uitlichten – nek, taille, polsen en schouders – om zeker te zijn dat riders in elke hoek zichtbaar zijn voor andere weggebruikers.

Thermos tassen: moeten bekleed zijn met folie en isolatiemateriaal en voorzien zijn van een rits om te zorgen dat het eten warm blijft tijdens het bezorgen. De minimale afmetingen van de tas zijn 35cm x 26cm x 35cm.

Bezorgtassen: moeten een stevige voering hebben, gemaakt van folie. De tas moet ten allen tijden hygiënisch en schoon zijn. Ook moet er een stevige sluiting op zitten. De reflecterende elementen op de bezorgtas dienen voor zichtbaarheid in het verkeer. Deze tassen dienen een minimale afmeting te hebben van 36cm x 36cm x 43cm.