Het onderhoud van je kit

Door jouw kit regelmatig schoon te maken blijft het voldoen aan de voedselveiligheidseisen, ziet je kit er schoon uit en het beste van alles: het gaat langer mee!

Het is verstandig om het schoonmaken van de kit goed bij te houden – niet alleen wanneer er wat in tas gemorst is tijdens het bezorgen. Op het moment dat er wat is gaan lekken of is gemorst tijdens het bezorgen van een bestelling, is het wel extra belangrijk dat je je kit goed schoonmaakt.

Let er op dat je schoonmaakproducten gebruikt die niet schadelijk zijn voor de gezondheid en je goed kijkt naar de instructies op de verpakking. Het is belangrijk dat het eten en drinken niet in aanraking komt met de schoonmaakmiddelen en dat je je handen na gebruik goed wast.

Om te voorkomen dat er tijdens het bezorgen wat mis gaat met de bestelling, is het belangrijk om het eten (en drinken) zorgvuldig in te pakken en stacked orders van elkaar te scheiden. Mocht er tijdens het bezorgen toch iets helemaal mis gaan waardoor de order niet meer leverbaar is, neem dan contact op met Live Rider Support zodat zij kunnen zorgen dat de order opnieuw wordt gemaakt.

Schoonmaakinstructies

Jassen kunnen worden gewassen in de wasmachine – zorg wel dat je de wasvoorschriften op het label volgt. Was op 30 graden en hang de jas daarna uit om te drogen.

In principe zouden de jassen waterbestendig moeten zijn. Dit kun je zien aan de druppels die van de jas af lopen. Op het moment dat het water in de jas gaat trekken en de jas vochtig wordt, is het tijd om deze opnieuw waterbestendig te maken door middel van een ‘waterproof spray’.

Je kunt jouw rugzak en thermos tas schoonmaken met een vochtige doek of door het gebruik van schoonmaakmiddelen die niet schadelijk zijn voor de gezondheid.