Rider Forum Verkiezingen!

Wil jij jouw stad vertegenwoordigen?

Zoals je misschien wel weet vindt 4 keer per jaar het Rider Forum plaats. Het Rider Forum is een groep riders die de riders van hun stad vertegenwoordigt en eens in de 3 maanden samenkomt bij Deliveroo HQ in Amsterdam. Tijdens deze bijeenkomsten worden bepaalde onderwerpen besproken, kan er feedback worden gegeven en samen met ons worden gewerkt aan het verhogen van de algemene rider happiness.

Omdat we jullie allemaal de kans willen geven om deel te nemen aan het Rider Forum, houden we in de meeste steden nieuwe verkiezingen. Dus ben jij een actieve rider en wil jij de stem van jouw stad worden? Meld je dan nu aan voor de Rider Forum verkiezingen

Om je verkiesbaar te kunnen stellen vinden we een aantal dingen belangrijk:

  • Het geregeld actief zijn in de Deliveroo Rider App (en 18+ zijn);
  • Actieve bijdrage leveren aan de Rider Community (contact hebben met mede-riders);
  • We hebben jouw feedback nodig om dingen voor elkaar te krijgen. En actieve bijdrage van jou helpt hierbij;
  • Weten wat er speelt in de Rider Community in jouw stad.

Wij bieden jou:

  • Een financiële vergoeding;
  • Een stem voor je mede-riders en jouw stad;
  • Het bezoeken van het Deliveroo hoofdkantoor in Amsterdam en brainstormen met het Engagement team.

De planning ziet er als volgt uit:

  • Aanmeldingen Rider Forum 3 december 2019- 11 december 2019
  • Stemrondes van 13 december – 25 december
  • Aankondiging van de winnaars op 27 december via de Roosletter

Dus denk jij dat jij de perfecte kandidaat bent voor het Rider Forum? Meld je dan voor 11 december via de knop hieronder! We maken kort daarna de kandidaten bekend zodat de rest van de Rider Community zijn of haar representative kan kiezen.

Succes!