We willen je helpen je tijd op de weg optimaal te benutten en je inkomsten te maximaliseren wanneer het druk is.
Vanaf  13-05-20 kun je je volgende bestelling al in de wachtrij zetten voordat je je huidige bestelling hebt bezorgd.

We laten het je weten zodra er een nieuwe bestelling beschikbaar is wanneer je je huidige bestelling bijna hebt afgerond. Wanneer je een nieuwe bestelling aangeboden krijgt, zie je de vergoeding voor de bestelling en het adres van het restaurant in de app.
Als je de bestelling accepteert, staat deze voor je klaar zodra je je huidige bestelling hebt bezorgd. We hopen dat je met deze nieuwe functie tijd bespaart en sneller je persoonlijke financiële doelen kunt bereiken.

Veelgestelde vragen

Met deze nieuwe functie willen we je helpen je inkomsten te maximaliseren en je tijd op de weg optimaal te benutten. Daarom zetten we op de drukste momenten je volgende bestelling alvast in de wachtrij.Op de drukste momenten (wanneer klanten veel bestellen) is de kans het grootst dat je een nieuwe bestelling krijgt terwijl je nog met een andere bezig bent. Onze drukste momenten zijn vrijdag, zaterdag en zondag van 18:00 – 20:00 uur.Dan ga je terug naar het startscherm van de app totdat er een andere bestelling aan je wordt toegewezen.We bieden maar één nieuwe bestelling tegelijk aan zodat je snel beslissingen kunt nemen en je tijd op de weg optimaal kunt benutten.